Новини
Події

У райцентрі на Хмельниччині говорили про нелегальні перевезення

Робочу зустріч з перевізниками провів голова Ізяславської районної державної адміністрації Іван Федорчук.

Під час розмови очільник району розповів про низку порушень, які здійснюються під час перевезень. Зокрема, акцентував увагу на перевізниках-нелегалах.

Нелегальні перевезення – значна проблема для нашого району, і вона потребує негайного вирішення. Спільними зусиллями нам потрібно зробити ці послуги якісними, вийти на новий рівень роботи між органами державної влади та приватними підприємцями. Ми маємо працювати легально – це є важливою складовою нашої економіки, – наголосив Іван Федорчук.

Також, за його словами, легалізація діяльності сприятиме створенню нових робочих місць та наповненню бюджету.

Підприємці, зі свого боку, також нарікали на те, що чимало автотранспорту в районі працює нелегально. Це створює проблеми тим, хто надає подібні послуги офіційно.

Окремо зупинилися на діяльності таксі.

Окремі таксисти здійснюють недоброчесну конкуренцію, нехтують правилами облаштування стоянок для автомобілів таксі, працюють на самовільно визначених ділянках. Часто це здійснюється без відповідної реєстрації та сплати податків,повідомляє прес-служба Ізяславської райдержадміністрації.

Також під час зустрічі представники влади та перевізники обговорили питання забезпечення дотримання під час перевезень карантинних вимог та санітарних правил в період карантину на COVID-19.

Нагадаємо, нещодавно перевізники Славути та Нетішина звернулися до правоохоронців з проханням навести порядок з нелегальними перевезеннями.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter