Новини
Суспільство

Два міста Хмельниччини потрапили до всеукраїнського рейтингу

Мешканці Хмельницької області можуть долучитися та проголосувати за Хмельницький та Кам’янець-Подільський, аби “підняти” їх на вищі сходинки.

Інтернет-проект «Місто України. Національний вибір» – проект всеукраїнського масштабу, організований з метою підтримки національного розвитку і самосвідомості поколінь, збереження культурно-історичної спадщини української державності, – зазначають організатори рейтингу.

Всього у конкурсі бере участь 51 українське місто. Хмельниччина представлена у рейтингу двома містами – це Хмельницький та Кам’янець-Подільський.

Хмельницький за кількістю голосів (їх наразі трохи більше 7 тисяч) входить у топ-10 і посідає 4 місце. Кам’янець-Подільський – на 12 місці – за місто проголосували понад 2400 разів. Лідирують у рейтингу Одеса (понад 16 тисяч голосів), Мелітополь (понад 9800 голосів) та Кривий Ріг (понад 7800 голосів).

Кращі міста вибираються шляхом голосування на сайті проекту. У конкурсі беруть участь найбільші за населенням міста України. Голосувати за будь-яке з міст можна один раз на день. Підсумки голосування стануть відомі 30 грудня 2020 року о 13.00 за київським часом.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter