Новини
Культура

У Хмельницькому організували промо “Джаз Фесту”

«Джаз Фест Поділля» мав відбутися у червні цього року у Хмельницькому. Фестиваль зібрав би на одній сцені найвідоміших джазових музикантів України. Родзинкою фестивалю мала бути участь музиканта світового рівня і виступ Президентського оркестру. Та через карантин захід перенесли.

Як нагадування про фестиваль, що не відбувся, у Хмельницькому на центральній вулиці організували перформанс, присвячений джазу «До зустрічі на «Джаз Фест Поділля – 2021».

«Сьогоднішній перформанс, який поєднав декілька видів мистецтва, ще раз нагадав хмельничанам, що джаз – це елітарна музика, а джазовий фестиваль у нас є і він дуже потужний», – говорить начальник управління культури і туризму Артем Ромасюков.

Він додав, що прийнято рішення перенести фестиваль на 2021 рік. На початку наступного року поновляться переговори з усіма виконавцями, які мали виступати на «Джаз Фест Поділля – 2020». Тоді хмельничани та гості міста зможуть побачити колективи, які є флагманами українського джазу.

Охочих насолодитися витонченим джазовим мистецтвом, виконавською майстерністю професійних колективів та окремих виконавців, а також побачити імпровізовану програму у поєднанні з пантомімою зібралось чимало. Запальні ритми не залишали байдужими перехожих хмельничан, які кожен наступний виступ, що відбувався у різних локаціях Проскурівської, зустрічали теплими оплесками.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter