Новини
Суспільство

Хмельничани-пільговики можуть безкоштовно отримати е-квиток

Понад 19 тисяч хмельничан уже отримали електронні квитки для пільгового проїзду в громадському транспорті загального користування у Хмельницькому.

Безкоштовне оформлення е-квитків для пільгових категорій населення продовжується. Для цього необхідно особисто звернутися у Центр надання адміністративних послуг або до громадських приймальнях Управління праці та соціального захисту населення.

Отримати пільгову картку для проїзду  безплатно хмельничани можуть у Центрі надання адміністративних послуг на вул. Соборній, 16 та вул. Грушевського, 86, а також у громадських приймальнях Управління праці та соціального захисту населення за місцем проживання, що знаходяться за адресами: вул. Проскурівська, 56; вул. Перемоги, 10 Б; вул. Шевченка, 99; вул. Інститутська, 18 та вул. Проскурівського підпілля, 32 (Управління праці та соціального захисту населення).

Документи, необхідні для отримання Електронного квитка:

  • паспорт громадянина України;
  • індивідуальний податковий номер;
  • документ, що підтверджує право на пільговий проїзд.

Прийом громадян проводиться відповідно до встановленого режиму роботи виконавчих органів міської ради:

Понеділок, вівторок, середа, четвер – з 10 до 16 години,

у п’ятницю – з 10 до 15 години,

обідня перерва – з 12 години до 13 години.

Нагадаємо, протягом 2020 року у місті Хмельницькому запроваджуватиметься автоматизована система обліку оплати проїзду в міському комунальному транспорті. За інформацією Управління транспорту та зв’язку, вже завершено монтаж стаціонарних валідаторів у салонах електротранспорту. Наразі ведуться перемовини з перевізниками та компанією «Герц» на встановлення валідаторів у салонах автобусів не комунальної власності.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter