Новини
Суспільство

У Житомирі строковик з Хмельниччини покінчив з життям

У Житомирі знайшли повішеним строковика-десантника з Хмельниччини. Військовий проходив службу в 95 окремій десантно-штурмовій бригаді.

За словами першого заступника військового прокурора Житомирського гарнізону Олексія Рихлюка, строковик 2001 року народження 5 липня ввечері, перебуваючи в наряді, не з’явився на вечірню перевірку. Згодом його знайшли повішеним на території військової частини.

“Фізичних травм та ознак насильницької смерті у нього не встановлено. Крім того, на шиї були виявлені відповідні характерні сліди від мотузки. На місці події та у нього безпосередньо передсмертної записки виявлено не було, однак у ході слідчих дій був оглянутий його особистий мобільний телефон, і про певні мотиви цього вчинку вже можна говорити. Маю на увазі про те, що саме послугувало причиною його самогубства”, – розповів Олексій Рихлюк.

Наразі тривають слідчі дії. Відомо, що загиблий строковик родом з Хмельницької області, був призваний на військову службу з Кам’янця-Подільського.

Учора на сторінці бригади в мережі Facebook з’явилося повідомлення про те, що за попередньою інформацією, строковик покінчив з життям через нерозділене кохання.

Детальніше у сюжеті “Суспільного”:

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter