Новини
Суспільство

У Кам’янці очікують дозволу на роботу дитсадків та транспорту

Мешканців міста непокоїть заборона Хмельницької обласної комісії ТЕБ і НС на роботу дошкільних навчальних закладів та курсування міського громадського транспорту.

У місті має працювати все, але з чітким дотриманням санітарних норм, – зазначив на сьогоднішній пресконференції голова штабу із запобігання поширення пандемії, заступник міського голови Василь Сукач.

Кам’янчани непокояться через заборону області на роботу садочків та курсування громадського транспорту в місті. Завтра відбудеться чергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, на якому обговорюватимуть рішення стосовно Кам’янця, – повідомляють у міській раді.

Цього тижня у місті зареєстровано один випадок захворювання на коронавірус. Кількість хворих наразі – 21 особа, госпіталізовано двох, вилікувалося – 128.

Дитячі садки міста щодня відвідуються понад пів тисячі дітей. У закладах дотримуються всіх вимог карнатину, є необхідні дезінфікуючі засоби.

За словами начальника управління з надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Юрія Крилова, продовжує працювати робоча група, що перевіряє дотримання карантину в різних об’єктах господарської діяльності.

Кам’янчани можуть звертатися з приводу питань, що стосуються карантину, до штабу за тел.: 3-27-00 або 068-777-15-05 (цілодобово, оперативна служба міської ради).

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter