Новини
Суспільство

Призов на Хмельниччині проходить без зривів

Всі призовники проходять тестування ПЛР та ІФА-методами.

Цьогоріч призовну кампанію через карантин перенесли на травень-липень. До лав Збройних Сил України, Національної гвардії України та інших військових формувань планується призвати 630 юнаків. Армійські однострої вже одягли на себе 450 подолян.

– Призваних військовослужбовців строкової служби до участі в ООС не залучатимуть. 365 призовників проходитимуть службу у Збройних Силах України, 208 – у Національній гвардії, 22 – у Державній прикордонній службі та 35 – у Державній спеціальній службі транспорту, – розповідає обласний військовий комісар полковник Костянтин Радченко.

В умовах карантинних обмежень всі призовники проходять тестування ПЛР та ІФА методами на наявність захворювання COVID-19. На обласному збірному пункті є необхідні заходи для дотримання карантинних вимог, повідомляє АрміяInform.

– Ми повністю закрили планове завдання щодо комплектування військовослужбовцями строкової служби підрозділів ДПСУ та ДССТ. Триває активний відбір юнаків на службу до частин Національної гвардії. Призовна кампанія триває без зривів, і є всі підстави сподіватися, що до кінця липня ми її успішно завершимо, – зазначає начальник відділу комплектування та призову – заступник військового комісара підполковник Олег Попович.

Хмельниччина одна з перших виконала план та направила до військ вісімнадцять офіцерів запасу. Протягом трьох місяців вони у військових вишах мають відновити та вдосконалити свої знання та навички з військової справи.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter