Новини
Дозвілля

Відомий фестиваль у малому форматі приїде до Хмельницького

В рамках всеукраїнського туру до Хмельницького завітають три відомі українські гурти, а також виступлять молоді місцеві артисти.

“Файне місто” – один з найпопулярніших музичних фестивалів цьогоріч, як і практично всі решта таких подій, скасований через карантин. Проте, фанати “Файного” та якісної музики таки отримають свою порцію фестивального руху вже цього літа.

Цього дня ми чекали, здається, вічність! Цього року Файні Люди не їдуть на Файне Місто, тому ми приїдемо до вас! КайФАЙНЕмо тур стартує менше, ніж за місяць: 11 серпня. 14 міст, 20 днів, 4000 кілометрів, і найголовніше – це Ви, наші Файні Люди. На сцені кожного міста ви зустрінетесь з гуртами MOTANKA, EPOLETS, Space Of Variations, місцевими молодими артистами,повідомляють на сторінці фестивалю.

Продаж квитків обіцяють розпочати у понеділок на сайті фестивалю.

Оскільки концерти будуть відбуватись з врахуванням карантинних обмежень, у кожному місті у продажу буде всього 200 квитків. Аби забезпечити соціальне дистанціювання на кожному майданчику організують сидячі місця на мішках-пневмооболонках. Також при вході обов’язкова наявність у кожного маски і температури, не більшої ніж 37.2, – зазначають організатори.

У Хмельницькому “КайФАЙНЕмо тур” пройде на території приватного відпочинкового комплексу АТК Дача. ⠀

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter