Новини
Суспільство

Нардепи Хмельниччини взяли під контроль ремонт відділення у райлікарні

Дитяче відділення Старокостянтинівської центральної районної лікарні, збудоване понад 40 років тому, потребує невідкладного ремонту.

Депутатський запит народного депутата фракції «Слуга народу» від Хмельниччини Сергія Мандзія щодо виділення 1,9 мільйона гривень для проведення капітального ремонту покрівлі дитячого відділення ЦРЛ Верховна Рада України підтримала минулої п’ятниці.

Про це повідомив  експерт з регіональної інфраструктури Хмельницької обласної організації партії «Слуга народу» Олександр Кравцов.

Дитяче відділення лікарні було побудовано у 1979 році, а останній капітальний ремонт проведено у 2007 році. І керівництво лікарні, і голова Старокостянтинівської РДА Альона Пасічник неодноразово зверталися з проханням виділити необхідну суму на проведення ремонтних робіт, проте до цього часу коштів не виділили. Тому Хмельницька обласна організація політичної партії «Слуга народу» бере це питання під свій контроль, – зазначив Олександр Кравцов. 

У дитячому відділенні Старокостянтинівської ЦРЛ лікуються маленькі мешканці не лише Старокостянтинова, а й Старокостянтинівського, Красилівського та Старосинявського районів. Кількість ліжко-місць відділення – 20. За минулий рік тут проходили лікування 672 дитини.

Діти повинні лікуватися у достойних умовах. Зараз же ситуація така, що під час дощів дах просто протікає, і це створює  істотні проблеми з надання якісних та безпечних медичних послуг дітям.  Такий стан речей є неприпустимим, і ми зробимо все від нас залежне, щоб його виправити, – наголосив експерт.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter