Новини
Надзвичайні події

Повалені дерева, перекриті проїзні шляхи: Хмельниччина оговтується після капризів негоди

З вечора суботи по окремих районах області фахівці пожежно-рятувальних частин ліквідовували наслідки природних катаклізмів.

Повалені сильними поривами вітру дерева в окремих районах області перекрили проїзні шляхи не тільки у районах, але й в обласному центрі зокрема.

Так, за даними ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, близько 8-ї вечора у Хмельницькому на вул. Панаса Мирного, внаслідок сильних поривів вітру, на ділянку дороги впало дерево, яке перешкоджало проїзду транспорту до житлових будинків.

Ліквідацією даної незручності займались рятувальники 37 Державної пожежно-рятувальної частини. Фахівці за допомогою бензопили здійснили зрізання аварійного дерева та відновили можливість проїзду.

Крім того, поблизу дачного масиву «Розсошанський» у Хмельницькому бійці 1 ДПРЧ о 20:30 отримали повідомлення, про подібні наслідки негоди на вул. Виноградна. По прибутті на виклик рятувальникам довелось за допомогою бензопили зрізати дерево.

У Летичеві після шостої вечора на пункт надзвичайників 15 ДПРЧ надійшло повідомлення про падіння дерева на  проїжджу частину дороги по вул. Юрія Савіцького. в смт Летичів на впало дерево. Терміново особовий склад пожежно-рятувального підрозділу провіві очищення даної аварійної ділянки.

Близько сьомої у Чемеровецькому районі,  с. Збриж на автодорозі, поваленими деревами повністю перекрито рух транспорту. Черговий склад 20 ДПРЧ за допомогою одного пожежного лома, двох бензопил здійснив розпил повалених дерев та звільнив проїжджу частину дороги від гілок.

Після дев’ятої вечора на пункт зв’язку 19 ДПРЧ надійшло повідомлення про перекриття руху автотранспорту поваленим деревом у м. Старокостянтинів.  На вул. Кобеєва дерево впало на проїзну частину дороги, цю незручність надзвичайними усунули розкряжуванням.

Автор: Ольга Нікітіна

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter