Новини
Суспільство

Нардеп від Хмельниччини привітав спецпризначенців

Голова Хмельницького обласного осередку партії «Слуга народу», народний депутат Сергій Мандзій привітав бійців хмельницького 8-го окремого полку Сил спеціальних операцій з професійним святом. Привітання він розмістив на своїй сторінці у соцмережі ФБ.

«Хмельниччині пощастило, що саме тут дислокується цей елітний підрозділ української армії. Для військовослужбовців ССО не існує перешкод, для них немає нездійсненних завдань, і не буває такого ворога, перед яким вони б відступили», – зазначив нардеп.

Сергій Мандзій також подякував усім спецпризначенцям, які у цей нелегкий час захищають нашу землю від агресора, і побажав їм повертатися з бойових завдань переможцями:

«Висловлюю глибоку повагу цим професіоналам, які в непростий для України час гідно захищають рідну землю від підступного агресора. Нехай усі воїни-спецпризначенці повертаються з бойових завдань переможцями! Бажаю вам мирного неба, міцного здоров’я, людського щастя, успішної служби та непохитної віри в щасливе майбутнє нашої країни!»

Нагадаємо, сьогодні наша держава відзначає День Сил спеціальних операцій Збройних сил України.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter