Новини
Бізнес

Столична фірма поверне майже 6 000 бензину Хмельницькому центру екстреної меддопомоги

Прокуратура Хмельницької області встановила, що одне із підприємств шляхом обману вирішило підзаробити на договорі із Хмельницький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

За результатами публічних торгів у лютому 2018 одне із київських підприємств домовилось із комунальним некомерційним підприємством «Хмельницький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Хмельницької обласної ради про поставку 26 тисяч літрів бензину та 14 тисяч літрів дизельного палива. У договорі цих двох підприємств кількість одиниць закупівлі була безпідставно зменшена.

З метою припинення порушень законних інтересів держави прокуратура області звернулась до суду з позовом про зобов’язання допоставити товар згідно договору про закупівлю товарів за державні кошти.

Після розгляду позовної заяви прокуратури області господарським судом міста Києва зобов’язано постачальника за вищевказаним договором купівлі-продажу допоставити центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф  3 860 літрів бензину та 2 110 літрів дизельного палива.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter