Новини
Освіта

Готовність шкіл та садочків: почалась перевірка хмельницьких закладів освіти

Стартували обстеження закладів освіти Хмельницького до початку нового навчального року.

Комісією до складу якої входять спеціалісти Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради, провідні спеціалісти відділу держнагляду за дотриманням санітарного законодавства Хмельницького міського управління Головного управління Держспоживслужби в Хмельницький області, служби цивільного захисту Хмельницького міськрайонного управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій 10 серпня розпочато обстеження приміщень, інженерно-технічних комунікацій, стану готовності закладів дошкільної, загальної середньої і позашкільної освіти до початку 2020/2021 навчального року.

У закладах освіти зроблено поточний косметичний ремонт, оновлено матеріально-технічну базу, здійснено підготовку до роботи в умовах адаптивного карантину.

Зокрема, в ЗДО № 9 «Кобзарик» облаштовано ресурсну кімнату для дітей з особливими освітніми потреба, а у ЗОШ № 30 облаштовані обідня зала, клас під відкритим небом та три додаткових класних приміщення. У ЗОШ №21 за період літніх канікул було здійснено капітальний ремонт медіатеки, ресурсної кімнати, кабінету психологічного розвантаження, кабінетів вчителя-дефектолога, логопеда, кабінету інформатики для учнів початкової школи.

Автор: Катерина Прокопець

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter