Новини
Події

Аграрії Хмельниччини привезли золото з тематичної виставки

Традиційно сільськогосподарські підприємства Хмельницької області щороку демонструють кращі зразки своєї продукції на виставково-ярмаркових заходах.

Цей рік не став виключенням. У 32 Міжнародній агропромисловій виставці “Агро-2020” активну участь взяли підприємства харчової та переробної промисловості, сільгосппідприємства області. Вони продемонстрували потенціал та інвестиційну привабливість агропромислового комплексу області.

Серед гостей, які відвідали експозицію Хмельниччини, були й міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Ігор Петрашко та заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тарас Висоцький. Посадовці високо оцінили організаційний рівень підготовки подільських аграріїв до виставки.

За підсумками виставки Департамент розвитку промисловості та агропромислового комплексу Хмельницької обласної державної адміністрації отримав «Золоту медаль» у номінації: “За високі досягнення в розвитку агропромислового комплексу області”.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter