Новини
Події

Хмельницьким нацгвардійцям видали зброю

Це один з найважливіших військових ритуалів, який проводиться після підготовки молодих вояків.

У військовій частини 3053, що дислокується у Хмельницькому, гвардійці, які нещодавно поповнили ряди українського війська та присягнули на вірність українському народові, а по прибуттю з навчального збору були розподілені у підрозділи, із рук своїх командирів отримали бойову зброю, з якою будуть виконувати службово-бойові завдання.

Вручення зброї – один з найважливіших військових ритуалів, який проводиться після підготовки молодих гвардійців, вивчення ними правил поводження та використання зброї і складання Військової присяги.

“З цією зброєю вояки будуть виконувати навчальні стрільби та приступати до виконання завдань за призначенням», – пояснив командир ІІ стрілецької роти військової частини 3053 старший лейтенант Павло Куржій.

«Сьогодні дуже незвичайний та хвилюючий день для усіх хлопців призову І-2020. Ми вже не просто юнаки, ми справжні воїни, захисники. І сьогодні ми отримали бойову зброю. На час проходження служби, вона буде вважатися нашою. Це велика честь та велика відповідальність для кожного з нас», – поділився солдат Віталій Крук.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter