Новини
Інфраструктура

Понад 24 тисячі хмельничан отримали електронний квиток

Електронний квиток у тестовому режимі минулого тижня запровадили у громадському транспорті Хмельницького. Для цього у тролейбусах міста запустили валідатори. Пільговикам уже видали 24,5 тис. електронних квитків.

У лютому 2020 року управління праці та соціального захисту населення розпочало видавати електронні квитки для жителів міста Хмельницького, які, відповідно до чинного законодавства, мають право на пільговий проїзд у міському громадському транспорті загального користування. У зв’язку із запровадженням карантину цей процес було тимчасово призупинено. Наразі його відновлено. Електронний квиток громадянам пільгових категорій видається безкоштовно та за особистим зверненням пільговика.

“У місті Хмельницькому  триває активна фаза впровадження електронного квитка. На сьогодні вже понад 24 тис. хмельничан, громадян пільгових категорій, отримали електронний квиток. Це більша половина від загальної кількості пільговиків. Тому з минулого тижня ми запустили процес валідування електронного квитка в транспорті. В кожному тролейбусі встановлено валідатори і ми просимо всіх валідувати отримані квитки. Електронний квиток можна отримати ще протягом двох місяців. Хто ще цього не зробив, будь ласка, звертайтеся до управління праці та соціального захисту населення. Після завершення цього терміну той, хто не отримав електронного квитка, не зможе користуватися пільговим проїздом у транспорті», – розповів заступник міського голови Андрій Бондаренко.

Як повідомляє Хмельницький “Електротранс“, оформити електронні квитки можна у громадських приймальнях Управління праці та соціального захисту населення за місцем проживання та в центрі надання адміністративних послуг.

Для отримання електронного квитка потрібні такі документи:

  • паспорт громадянина України;
  • індивідуальний податковий номер;
  • документ, що підтверджує право на пільговий проїзд.

Автор: Катерина Прокопець

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter