Новини
Суспільство

На свята у Хмельницькому перекриють вулицю та додадуть транспорту

Додаткові тролейбуси розвозитимуть хмельничан зі святкувань по домівках, а водіям доведеться інакше планувати маршрути. Крім того, декілька днів у Хмельницькому зупинятиметься додатковий потяг.

Спортивні змагання – відкритий Кубок Поділля з триатлону на спринтерській дистанції – відбудеться у Хмельницькому 23 серпня. Триватиме захід з 8.00 до 12.00. В цей час у місті планують перекрити рух транспорту вулицею С. Бандери на ділянці від проспекту Миру до вул. П. Мирного, та вулицею Озерною, від вул. П. Мирного до вул. С. Бандери.

Водіям радять планувати свої маршрути з урахуванням наведеної інформації, аби не застрягати у пробках у святковий день.

Крім того, повідомляють у міській раді, 23 та 24 серпня, у дні, коли Хмельницький разом з усією країною відзначатиме День Державного Прапора та День Незалежності України, в обласному центрі для зручності містян пустять додатковий громадський транспорт.   

Починаючи з 23 години додаткові тролейбуси обидва дні чекатимуть пасажтирів на зупинці “Парк молодіжний” (біля ТРЦ “Оазис”). Розвозитимуть містян тролейбуси у напрямку мікрорайонів Озерна, Гречани, Ракове, Південно-Західний, Дубове та до Автостанції №1.

Перевезення пасажирів громадським транспортом здійснюватиметься з дотриманням звичних протиепідемічних заходів.

Крім того, за інформацією “Укралізниці”, на свята через Хмельницький курсуватиме один з додаткових поїздів, які запустили, аби задовольнити підвищений попит на пасажирські перевезення.

Потяг №168/167 “Львів – Одеса” перевозитиме пасажирів 22, 24, 26, 28 та 30 серпня. Зі Львова потяг відправлятиметься о 09:40 ранку, в Одесу прибуває о 20:23. У Хмельницькому зупиниться на чотири хвилини о 13:37. У зворотному напрямку вирушить з Одеси о 10:16 ранку, прибуде до Львова о 21:05. У Хмельницькому зупиниться на шість хвилин о 16:51.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter