Новини
Кримінал

У Кам’янці чоловік побив дружину, а в обласному центрі молодик ледь не вбив дівчину

Прес-служба Нацгвардії Хмельницької області повідомила, що вихідні та святкові дні не для всіх пройшли по-святковому – деякі мешканці Хмельницького були затримані та доставлені патрульними до відділку поліції за нанесення тілесних ушкоджень жінкам.

Так, 23 серпня близько 19:30 на службовий планшет начальника військового наряду старшого лейтенанта Дмитра Собка надійшов виклик про те, що по вулиці Проскурівській, неподалік нічного клубу «Фаберже» чоловік наніс побої молодій жінці, після чого вона була доставлена в травмпункт Хмельницької міської лікарні.

У неї були виявлені численні забої, в тому числі – забій потиличної ділянки голови. Негайно вирушивши на місце події, молодика, яким виявився хмельничанин 1998 року народження, було затримано та доправлено до відділу поліції для вчинення подальших дій згідно чинного законодавства України.

Днем раніше подібне затримання довелося здійснювати іншому військовому наряду Хмельницьких нацгвардійців.

Увечері 22 серпня патрульні отримали повідомлення з міського травмпункту про те, що звернулася громадянка з забоями голови та інших частин тіла та заявила, що побої їй наніс її чоловік, мешканець міста Кам’янець-Подільський.

Постраждалу було доставлено до відділу поліції для вирішення питань по суті справи та написання заяви про отримання побоїв від даного громадянина. Обом чоловікам інкримінується стаття 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження» .

Автор: Катерина Прокопець

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter