Новини
Освіта

У всі школи Хмельницького призначили нових директорів

У три навчальні заклади обласного центру керівників обирали під час повторного конкурсу.

Боролися за крісло директора майбутні очільники НВО №28 та НВК №4. Відтепер є директор і в школі №19. На ці посади претендували семеро кандидатів. Конкурсна комісія визначила переможців.

Андрій Андрійчук, який надалі очолюватиме НВК №28, спробував свої сили у конкурсі вдруге. Перший раз голоси конкурсної комісії розділилися. Здобути перемогу новому директору допомогла нова стратегія розвитку закладу в чотирьох напрямках.

Контракти із переможцями в департаменті підпишуть впродовж трьох днів. Наразі усі школи та дитсадки Хмельницького готуються до нового навчального року.

Розробляють шляхи руху коридорами, адаптивний графік харчування у їдальнях, можливість початку уроків у різний час для різних вікових груп. Звісно, чекаємо нових рекомендацій від Міністерства охорони здоров’я і головного санітарного лікаря, – коментує в.о. директора департаменту освіти та науки Надія Балабуст.

Святкових загальношкільних лінійок цього року не буде. Виняток можуть зробити лише для випускників та першачків. Однак, як наголошує Надія Балабуст, керівникам закладів доведеться підійти до святкування креативно, аби не допустити масового скупчення людей. А перші уроки 1 вересня зробити особливими та цікавими.

Детальніше у сюжеті МТРК Місто

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter