Новини
Політика

Провладна партія визначилась із кандидатом у мери Хмельницького

Хмельничани у соцмережах по-різному реагують на кандидатуру Інни Ящук, яка боротиметься за крісло очільника обласного центру проти діючого міського голови.

Визначилися з кандидатами у міські голови від партії “Слуга народу” вчора, під час позачергового з’їзду політсили у столиці. Там же представили і претендентку на крісло мера від Хмельницького.

Про своє рішення взяти участь у виборах 25 жовтня Інна Ящук написала також на своїй сторінці у Фейсбук:

Дорогі хмельничани!Я прийняла непросте й відповідальне рішення. Для реалізації запланованого Президентом України…

Опубліковано Інна Ящук Понеділок, 31 серпня 2020 р.

І якщо на сторінці Інни Петрівни у коментарях здебільшого слова підтримки та схвалення…

…за деякими винятками…

То в інших спільнотах коментарі критичних коментарів дещо більше…

До слова, раніше серед ймовірних кандидатів на посаду мера від провладної партії називали нардепа Миколу Стефанчука, директорку КНП « Хмельницький обласний госпіталь ветеранів війни» Оксану Бочкарьову, яка балотувалася від “СН” на дострокових парламентських виборах, та голову Хмельницької ОДА Дмитра Габінета.

Довідка: Інна Ящук народилася 4 вересня 1972 року в Хмельницькому. Закінчила Кам’янець-Подільський національний університет. Професорка, деканка Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії. Докторка педагогічних наук зі спеціальності «Історія педагогіки та загальна педагогіка», має понад 200 наукових публікацій. Депутатка Хмельницької обласної ради VI скликання. Голова постійної комісії з питань освіти та науки, молоді, спорту і туризму. Член міжфракційної групи Хмельницької обласної ради «За рівні можливості». Член Міжнародної академії наук педагогічної освіти та дійсний член докторських спеціалізованих учених рад. Заслужена діячка науки і техніки України.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter