Новини
Бізнес

Від початку року подоляни звернулися на пряму телефонну лінію Державної податкової служби тільки 23 рази

На так званий «телефон довіри» або телефон сервісу «Пульс» Державної податкової служби України платники Хмельницької області звернулися три дзвінки менше, ніж за відповідний перод минулого року. Про це повідомляє прес-служба територіального органу ДПС.

Як пояснюють податківці, подолян здебільшого цікавили питання щодо отримання податкової знижки, щодо спрощеної системи оподаткування, функціонування системи електронного адміністрування ПДВ, звітності та реєстрації накладних, роботи ЦОП тощо. Загалом у серпні надійшло 5 таких телефонних звернень.

Нагадаємо, що сервіс «Пульс» ДПС України у постійному режимі приймає звернення громадян та суб’єктів господарювання стосовно неправомірних дій, бездіяльності або можливих корупційних проявів з боку посадових осіб структурних підрозділів та територіальних органів Державної податкової служби.

Заявники можуть надавати інформацію за телефоном 0-800-501-007, обравши в інтерактивному голосовому автовідповідачі напрямок «4», або надіслати відповідну інформацію на електронну адресу: idd@tax.gov.ua.

Автор: Катерина Прокопець

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter