Новини
Освіта

Хмельничанка увійшла до десятки кращих вчителів України

Хмельничанка Наталія Зима увійшла до ТОП-10 кращих вчителів України у загальнонаціональній премії для українських учителів Global Teacher Prize Ukraine. Про це стало відомо із офіційної сторінки конкурсу у Facebook.

Днями відібрали 10 фіналістів загальноукраїнського конкурсу для вчителів. До десятки кращих увійшла вчителька з хімії Хмельницького багатопрофільного ліцею ім. Артема Мазура, Наталя Зима.

Саме вона, як і всі фіналісти премії, претендують на головний приз «Нобелівської премії для вчителів» — 250 000 гривень, поїздку на спеціалізований форум та рік безкоштовного навчання від організаторів. Ім’я переможця назвуть 3 жовтня на урочистій церемонії у Дніпрі.

На уроках Наталії смартфони давно стали потрібнішими за щоденники. Адже вона не складає класичні поурочні плани, а планує уроки через план-проект.

За 20 років педагогічної діяльності вона відзначала призові місця своїх учнів на змаганнях ледь не пів тисячі разів. Також два учні Наталії склали ЗНО з хімії на 200 балів. Її мрія – це створення Science-HUB в Хмельницькому.

Наразі, триває голосування за приз глядацьких симпатій. На даний момент за інтернет голосуванням Наталя Зима на третьому місці.

Також Наталія Зима стала переможницею обласного етапу всеукраїнського конкурсу “Учитель року-2020”, у номінації “Хімія”.

Організаторами премії Global Teacher Prize Ukraine є громадська спілка «Освіторія». Global Teacher Prize Ukraine – конкурс нових українських учителів, які зробили видатний внесок у професію. 
Організатори бажають підкреслити важливість педагогів і той факт, що в усьому світі їх зусилля варті того, аби бути
визнаними на найвищому рівні.

Автор: Катерина Прокопець

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter