Новини
Здоров’я

Хмельницька міська лікарня почала приймати хворих на COVID

За сьогодні уже зареєстровано 97 нових лабораторно підтверджених випадків. У Хмельницькій області на стаціонарному лікуванні перебуває 450 осіб. Загалом на вчорашній день завантаженість “ковідних” лікарень області становить 59,1%. Про це на брифінгу повідомив заступник голови Хмельницької ОДА Роман Примуш.

У обласному центрі відділення інфекційної лікарні, яке було перепрофільовано для боротьби із COVID-19, переповнена на 100%. Тому в місті відкрили ще одне місце, де лікують хмельничан від вірусу, хмельницьку міську лікарню, яка до цього була готова ще з весни. Наразі, ізольовано лише терапевтичний корпус лікарні.

Обласна лікарня міста теж приймає хмельничан із іншими хворобами. Та наразі міська лікарня працює в нормальному режимі, – прокоментував заступник голови.

Також для розвантаження північної частини області сьогодні було розгорнено Нетішинський СМЧ-4. У центральній частині області працюють, крім ХІЛ, Старокостянтинівська ЦРЛ (завантаження 15%) та Городоцька ЦРЛ ( наповненість 50%). Також при необхідності відкриється ще й Красилівська ЦРЛ.

На даний час, проблем із кількостю лікжомісць немає, – розповів Роман Примуш.

Автор: Катерина Прокопець

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter