Новини
Освіта

Славутській молоді допомогли знайти себе у професії

Сьогодні 11 вересня в рамках профорієнтаційного проєкту «Успішна молодь-успішна громада» у Славутській міськрайонній філії Хмельницького ОЦЗ  для учнів 11 класу Улашанівського НВК, проведено групову профконсультацію із застосуванням профдіагностичного тестування у форматі в онлайн. Про це повідомляє Славутська міськрайонна філія Хмельницького обласного центру зайнятості.

В ході онлайн спілкування  13 учасників отримали персональні коди для проходження тестів. Фахівець з профорієнтації філії Ольга Гоцюк детально розповіла про особливості роботи з платформою та повідомила про можливість проведення персональної консультації за результатами пройденого тестування.

О.Гоцюк допомогла учасникам глибше пізнати себе, в плані комунікабельності,  впевненості у собі та визначити свою емоційну стійкість.

Випускники отримали відповідь на питання: Яку професію обрати?, Як вірно знайти шлях для професійної самореалізації?. Фахівчиня порекомендувала  зайнятися самоаналізом власного професійного потенціалу, що в свою чергу сприятиме визначенню вірного напрямку професійної спрямованості.

Автор: Ірина Беднаровська

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter