Новини
Події

Кам’янець-Подільська міська рада профінансує найкращі проєкти

Сьогоді конкурсна комісія Кам’янець-Подільської міської ради оголосила про відбір програм (проєктів) для фінансування їх з міського бюджету розвитку у 2021 році. Найкращі проєкти будуть профінансовані та втілені в життя. Про це повідомляє Кам’янець-Подільська міська рада.

Відповідно до Порядку використання коштів міського бюджету розвитку, комісія оголошує конкурс з відбору програм (проєктів), направлених на задоволення соціально-економічних потреб територіальної громади, фінансування яких може бути проведено у наступному бюджетному 2021 році.

Умови проведення конкурсу:

  • термін прийняття програм (проєктів) – до 1 листопада 2020 року включно;
  • учасник конкурсу у визначені терміни подає до комісії (секретаря комісії) заяву довільної форми на ім’я міського голови та програму (проєкт) за встановленими аплікаційними формами, завірений підписом фізичної особи або печаткою та підписом керівника;
  • програма (проєкт) готується відповідно до Інструкції з підготовки програми (проєкту) на використання коштів міського бюджету розвитку у місті Кам’янець-Подільський;
  • конкурс буде проведений 18 листопада 2020 року у приміщенні Кам’янець-Подільського міськвиконкому за адресою: майдан Відродження, 1 (на 2-му поверсі в кабінеті № 209).

Додаткову інформацію шукайте на сайті міської ради.

Як повідомляв раніше ПоділляNews, наступного року близько 2 млн. грн з бюджету Кам’янця-Подільського спрямують на громадські ініціативи.

Автор: Ірина Беднаровська

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter