Новини
Інфраструктура

Міністерство готове розглянути виділення коштів на будівництво Палацу спорту у Славуті

Міністерство розвитку громад та територій готове розглянути виділення державних коштів на будівництво багатофункціонального спортивного комплексу Славутський палац молоді та спорту. Про це повідомила лідер місцевого осередку партії “Слуга Народу” Олеся Чубок.

«Нещодавно місцева громада звернулася до народного депутата України Сергія Мандзія з проханням допомогти включити цей об’єкт до президентської програми «Велике будівництво», – розповіла вона. – Депутатом було підготовлено відповідний запит і зараз ми отримали відповідь, що Міністерство розвитку громад та територій готове розглянути наш проект для виділення коштів із державного бюджету України за бюджетною програмою «Державний фонд регіонального розвитку». Проте для цього необхідна командна робота місцевої, районної і обласної влади. Зараз же місцева влада сконцентрована на залученні коштів для ремонту існуючого палацу спорту, який перебуває у напіврозваленому стані».

За словами Олесі Чубок, проєкт будівництва нового палацу спорту підтримує більшість мешканців Славути, адже це буде багатофункціональний трьохрівневий об’єкт, на першому поверсі якого розташують 25-метровий басейн, на другому – майданчик із полями для ігрових видів спорту та легкої атлетики, на третьому обладнають службові приміщення, а також розмістять Арт-центр і молодіжний хаб. Таким чином у містян з’явиться більше можливостей не лише займатися спортом, але й комфортно проводити дозвілля.

Місцева команда партії «Слуга Народу» продовжить відстоювати право мешканців міста на новий спортивний комплекс. Наступним кроком стане підготовка всіх необхідних документів для представлення проєкту на конкурсному відборі інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter