Новини
Політика

«Європейська Солідарність» представила у Хмельницькому свою команду

Партійна конференція, під час якої політична партія «Європейська Солідарність» озвучила імена своїх кандидатів в органи місцевого самоврядування, відбулася у Хмельницькому.

Лідер «Європейської Солідарності» Петро Порошенко особисто прибув на конференцію. У його зверненні йшлося про проблеми та виклики, які сьогодні стоять перед українцями взагалі та мешканцями Хмельниччини зокрема:

«Європейська Солідарність» – єдина проукраїнська демократична опозиційна парламентська сила в Україні, яка має зберегти, розбудувати і розвинути державу, забезпечити збереження руху до Європи, до членства в Європейському Союзі та НАТО.

Виступаючи перед делегатами та гостями, голова «Європейської Солідарності» на Хмельниччині, народний депутат України Володимир Ар’єв зазначив:

«Впевнений, що з такою командою на Хмельниччині ми переможемо. Тому що тут – досвід і новизна. Тут фаховість і професійність. І тут, найголовніше, – є розум. У нас в команді: підприємці, аграрії, освітяни, медики, люди з бездоганною репутацією і ті, які своїми вчинками і справами довели своє право представляти хмельницьку громаду в інтересах саме громади, кожного хмельничанина. І ми будемо це робити разом».

Члени команди озвучили своє бачення подальшого розвитку місцевої громади на підтвердження партійного гасла:

«Йдемо для того, щоб будувати Європу в кожній громаді». Одним із ключових принципів роботи команди назвали завершення процесу децентралізації та продовження адміністративної реформи на місцях.

Для Хмельниччини, яка впродовж усіх років реформування місцевого самоврядування є лідером цих процесів, особливо болючим стало формування нових районів, яких створили тільки три.

«Хмельниччина – одна з областей, які постраждали найбільше. Ми будемо захищати інтереси жителів області аж до суду. Ми не голосували за це, ми протидіяли цьому, ми твердо переконані в тому, що люди, а не чиновники нагорі, і навіть не президент, мають визначати як їм жити, – прокоментував ситуацію Петро Порошенко. – Розподіл влади – це і є принцип місцевого самоврядування. Державні питання вирішуються в столиці, а питання громади вирішують в громаді: які пам’ятники ставити, якою мовою спілкуватися (при збереженні державної мови), як вулиці називати, де лікарню будувати і як гроші витрачати. У них це право намагаються забрати. Ми цього точно не дамо зробити».

«Європейська Солідарність» представила понад тисячу кандидатів у депутати та кандидатів на посаду сільських, селищних, міських голів, які на виборах 25 жовтня боротимуться за право представляти інтереси громад в органах місцевого самоврядування.

Команда на Хмельниччині має людей, яких потребує Україна: патріотичних, професійних, небайдужих. Саме вони здатні захистити наше європейське майбутнє.

Це Володимир Ар’єв, народний депутат України, автор резонансних журналістських розслідувань, був головою української делегації в Парламентській асамблеї Ради Європи і віцепрезидентом Парламентської асамблеї Ради Європи, керівник Хмельницької територіальної організації партії «Європейська Солідарність».

Це Аліна Коваль, яка миттєво почала втілювати у Волочиську реформу децентралізації, бо зрозуміла, наскільки сильний поштовх вперед дали місцевим громадам.

Це Валентин Соколюк, керівник Секретаріату Хмельницької територіальної організації партії «Європейська Солідарність», член правління громадської організації «Стоп корупція», фаховий юрист.

Це Олександр Співак, підприємець-аграрій, патріот країни, відомий своїми меценатськими проектами.

Це медик Галина Карнасевич, голова Городоцької організації «Європейської Солідарності», натхненниця і організаторка суперсучасного краєзнавчого музею у Городку.

Це фермер з Полонного Руслан Скримський, принциповий політик і прибічник реформи децентралізації.

Це Василь Пословський, керівник Нетішинської медичної частини, який рятував майданівців у найгостріші моменти Революції Гідності.

Це проректор Кам‘янець-Подільського педагогічного університету Василь Кобильник та лікарка-інфекціоністка з Теофіполя Ольга Поліщук.

Це чудова і порядна команда в міську раду Хмельницького на чолі з представниками невеликих підприємців Сергієм Золотухіним і Олександром Василишиним, в яку входить очільниця «Солідарної молоді Хмельниччини» Іванна Петрасюк.

Це одна з найуспішніх голів ОТГ Ніла Островська з Красилова і кандидат на голову Ізяславської ОТГ Сергій Шлегель.

Всіх не перерахуєш. Але всі вони – це основа нової міцної і принципової команди «Європейської Солідарності» у Хмельницькій області.


Політична агітація
Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter