Новини
Кримінал

Родину фермерів на Хмельниччині катували заради грошей

Сім’ю пенсіонерів – 64-річного аграрія, його 62-річну дружину та 41-річного сина – у власному будинку в селі Українка Білогірського району піддали тортурам. Група невідомих осіб вимагала у родини фермерів гроші. Пошуки зловмисників наразі тривають.

Як повідомляють правоохоронці, у нападі брали участь восьмеро осіб. Одягнені у камуфляж чоловіки пізньої пори проникли у будинок директора фермерського господарства. Ховаючи обличчя за балаклавами, невідомі зв’язали членів родини та, застосовуючи тортури (використовували гарячу праску, окріп та молоток), вимагали у потерпілих кошти. Згодом, забравши те, що хотіли, зникли у невідомому напрямку.

Першою вдалося звільнитися з полону дружині аграрія. Вона розв’язала руки синові та чоловікові, який одразу ж викликав поліцію. Членів родини згодом госпіталізували до райлікарні.

За пошук зловмисників взялися правоохоронці.

Як розповідає речниця ГУНП у Хмельницькій області Інна Глега, за фактом події слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України – «Розбій». Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.  

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter