Новини
Інфраструктура

У Шепетівці відновлять рух громадського транспорту

З понеділка заборона на пасажирські перевезення у межах міста Шепетівка буде скасована. Перевізники, які мають бажання вийти на маршрути, зможуть це зробити, попри “червону” зону, в якій надалі перебуватиме місто.

Про послаблення карантину у Шепетівці просили ще на початку тижня. Необхідність підвозити школярів до шкіл, а працівників – до місць роботи змусила міську комісію ТЕБ і НС звертатися з проханням до обласної комісії, аби та дозволила відновити пасажирські перевезення в межах міста. Проте, аби вирішити це питання, довелося чекати, коли відповідне рішення прийме Державна комісія.

На сьогоднішньому брифінгу голова Хмельницької ОДА Дмитро Габінет зазначив: відповідно до рішення Державної комісії з ТЕБ і НС найсуворіші обмеження на території області щодо міст обласного значення надалі стосуватимуться лише Славути. В решті міст, попри те, що вони з понеділка будуть у “червоній” зоні епідемічної небезпеки, таких заборон не буде.

Тож перевізники Шепетівки з понеділка, 9 листопада, можуть вийти на маршрути та здійснювати пасажирські перевезення в межах міста.

Нагадаємо, лише п’ять районів Хмельницької області з 9 листопада залишаться у “помаранчевій” зоні. Решта, а також міста обласного значення – переходять у зону, позначену червоним.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter