Новини
Суспільство

У Славуті згоріли контейнери для сміття

Влада підозрює у псуванні комунального майна вандалів, які вже наробили чимало шкоди у місті. Натомість містяни припускають, що пожежа могла виникнути через людську необреженість.

Неприємний інцидент стався у Славуті на вулиці Козацькій. Нові пластикові контейнери, встановлені на сміттєвому майданчику, безнадійно зіпсовані внаслідок пожежі у них.

У виконавчому комітеті Славутської міськради вважають, що це справа рук вандалів, які вже одного разу завдали шкоди сміттєвому майданчику. Тоді, нагадаємо, невідомі особи викрали кущі самшиту, висаджені обабіч.

Серія вандалізму триває. Після вкрадених на днях кущів самшиту, живцем вирваного світильника на нещодавно встановленій зупинці, вандали дісталися до нових сміттєвих баків – підпалили пластикові контейнери для збору твердих побутових відходів. Сподіваємось, що таких неадекватних осіб, які своїми вчинками приносять шкоду місту, буде виявлено та покарано, – йдеться у повідомленні пресслужби виконкому.

Фото: Славутська міська рада

У коментарях славутчани засуджують дії своїх земляків, проте припускають також, що причиною пожежі могла стати людська недбалість:

Хочеться вірити, що це все ж таки випадковість. Можливо, хтось кинув недопалок. Якщо це був свідомий вчинок, то шкода людину, що це зробила. Певно має великі проблеми в своєму житті, бо інакше це безглуздя зрозуміти неможливо. Шкода праці комунальників.

Діляться у коментарях також досвідом Рівного, де зрештою на заміну пластиковим контейнерам закупили та встановили металеві.

В будь-якому випадку, місцева влада звертається до небайдужих містян із проханням: якщо ви стали свідками подібних дій, повідомте про це правоохоронні органи за номером 102.

Власне, таке прохання актуальне не лише для Славути…

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter