Новини
Спорт

Ліцеїсти з Хмельниччини отримали нагороди на конкурсі повітряних зміїв

Двоє випускників ліцею у Шепетівському районі привезли нагороди та відзнаки з Всеукраїнського конкурсу «Зоряний Кайт 2019–2020».

Дистанційні молодіжні змагання на найкращий авторський повітряний змій щороку організовує Українська Асоціація Повітряних Зміїв за участі міжнародного професійного журі. На цьогорічних змаганнях двоє молодих талановитих майстрів з Хмельниччини гідно представили свої роботи на конкурсі.

Другу премію зі змагань привіз 17-річний Олександр Скрипнюк з села Клубівка Шепетівського району (Ізяславська громада). Юнак – талановитий випускник Клубівського ліцею імені Героя України Олега Довгого, вихованець досвідченого вчителя Івана Якубовського. Приємним доповненням до диплому стала грошова премія у 800 гривень. За ці кошти юнак зможе реалізувати власний кайт-проект.

Лауреатом «Зоряного Кайта» цьогоріч став ще один випускник того ж ліцею. 17-річний Юрій Самчук отримав від організатора конкурсу грамоту «За ексклюзивне мінімалістичне рішення».

«Підтримка авторського моделювання повітряних зміїв є важливим завданням нашої молодіжної організації як єдиної, яка на всеукраїнському рівні опікується повітряними зміями. Також нашу особливу увагу на Хмельниччині приділяємо обдарованим дітям і молоді саме у сільській місцевості», – зазначила директорка Хмельницької обласної філії Української Асоціації Повітряних Зміїв Крістіна Свердель.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter