Новини
Події

У Славуті підприємці вийшли на протест

Близько пів сотні підприємців Славути перекрили сьогодні міжміську трасу. Люди вийшли протестувати проти карантину вихідного дня та запровадження РРО.

Протести підприємців на Хмельниччині тривають. Вслід за перекриттям міжнародної траси на Давидковецькму перехресті поблизу Хмельницького, яке відбулося минулих вихідних, сьогодні на автошлях вийшли славутчани.

Близько пів сотні місцевих підприємців крокували пішохідним переходом на виїзді з міста, тримаючи у руках власноруч намальовані плакати зі своїми вимогами до влади.

Як зазначають у Спілці підприємців Славути, люди вийшли на мирну акцію, аби заявити про:

  • незгоду з “карантином вихідного дня”. Чимала кількість підприємців отримують значну частину свого доходу саме у вихідні. Інші ж просто втрачають можливість існувати у нелегкий час епідемії та економічної кризи;
  • підтримку Всеукраїнської акції #SaveФОП, спрямовану на незгоду з введенням касових апаратів для підприємців.

Ми обирали спрощену систему оподаткування саме з метою полегшення ведення бізнесу і задля розвитку своєї справи. Введення РРО призведе до скорочення діяльності, звільнення працівників або до повного закриття, адже РРО – це багато додаткових витрат на обладнання, оцифровку товарів та ведення бізнесу, а головне –неминучі величезні штрафи! – зазначають у Спілці.

Нагадаємо, із акціями протесту проти карантину вихідного дня виходили на майдан у Хмельницькому днями ресторатори.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter