Новини
Інфраструктура

У Славуті індустріальний парк з’єднали з містом новою дорогою

У промисловій зоні Славути нарешті завершили будувати шлях, який є складовою частиною індустріального парку. Нова дорога зробить простішим та комфортнішим під’їзд як до нього, так і до митниці та низки місцевих підприємств.

Зводили дорогу на вулиці П. Сагайдачного більше року. За словами міського голови Василя Сидора, дуже важливо для нової дорожньої артерії, аби вона витримувала максимальне навантаження. Тому для її будівництва використовували бетон – він стійкий до зносу і не деформується у спеку під вагою вантажівок. Це дозволить уникнути появи на шляху колій.

Також, як зазначив очільник міста, нова дорога допоможе звільнити місто від вантажного транспорту, а це, в свою чергу, покращить інфраструктуру промислової зони громади.

Роботи з будівництва дороги виконував місцевий підрядник – ПП «Славута-Юнікс». Його очільник, депутат Славутської міської ради Юрій Федотов дав гарантію новій дорозі у 10 років.

Як виглядала дорога до ремонту та після нього, показали на фото та у відео.

Коментуючи новину, мешканці Славути нарікають на те, що роботи з облаштування автошляху до кінця не завершені, тому називати її, на думку людей, краще беотонованим напрямком, ніж дорогою. Так, зокрема, звертають увагу влади на відсутність тротуарів, розмітки, дорожніх знаків, освітлення тощо.

У виконавчому комітеті так відповіли на зауваження славутчан:

Вказана дорога, як було зазначено, є лише частиною інфраструктури Індустріального парку. У наступному році роботи з облаштування бетонного покриття в зоні Індустріального парку будуть продовжені.

Тим часом у Ярмолинецькому районі тривають роботи з ремонту мосту на трасі національного значення.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter