Новини
Події

Голова Хмельницької ОДА відзвітує про рік роботи

Дмитро Габінет все ще залишається головою Хмельницької ОДА, хоча днями в уряді погодили рішення про його звільнення. Так само, як і затвердили кандидатуру його ймовірного наступника. Напередодні річниці перебування на посаді очільник Хмельниччини дасть звіт громаді про свою роботу.

Офіційного документу щодо звільнення голови Хмельницької ОДА на сайті Офісу Президента наразі не опубліковано. Саме глава держави має затвердити рішення Кабміну, як і будь-яку іншу важливу кадрову ротацію.

Ініціатива уряду про зміну керівництва у Хмельницькій ОДА співпала в часі з річницею перебування Дмитра Габінета на посаді. Напередодні 21 листопада (саме в цей день рік тому був підписаний президентом відповідний указ) очільник області запланував відзвітувати перед громадою. Про це Дмитро Габінет написав на своїй сторінці у Фейсбук.

20 листопада о 12:30 відбудеться онлайн-трансляція ЗВІТУ ГОЛОВИ Хмельницької обласної державної адміністрації Дмитра Габінета, – йдеться у повідомленні.

За час поширення епідемії COVID-19 онлайн-брифінги очільника Хмельниччини (зважаючи на карантинні обмеження) стали вже звичними для мешканців області. Останнім часом Дмитра Анатолійовича традиційно можна було бачити в ефірі щоп’ятниці.

Побачити та послухати звіт голови ОДА можна буде у Фейсбук на сторінці облдержадміністрації.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter