Новини
Суспільство

Хмельницький першим пройшов міжнародну оцінку управління містом

Новиною про черговий здобуток та визнання обласного центру одним з передових поділився міський голова Хмельницького Олександр Симчишин.

Як зазначив у своєму дописі мер, оцінка проводилася за кошти Державного Секретаріату Швейцарії з економічних питань (SECO) за сприянням Світового банку. Масштабне дослідження на 138 сторінок охопило усі операції, що перебували під контролем міста з 2016 року.

Сам факт участі Хмельницького в такому проекті – це свідчення зацікавленості міжнародної фінансової спільноти у співпраці з нашим містом. А хороші показники свідчать про налагоджену систему планування та управління коштами міста, його відкритість перед інвесторами, донорами та підзвітність перед громадянами, – зазначив міський голова.

Разом із тим, за його словами, дослідження показало недоліки і проблеми, над якими владі необхідно буде працювати для удосконалення управління фінансами і ресурсами у місті.

Оцінка відкриває нові можливості для співпраці з міжнародними фінансовими організаціями і залучення в місто іноземних інвестицій, – резюмував Олександр Симчишин.

Читайте також: У Хмельницькому будують нову вулицю за 65 мільйонів

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter