Новини
Політика

Три партії отримали додаткові місця у Хмельницькій районній раді

Хмельницька районна ТВК перерахувала підсумки голосування до районної ради. В результаті на одну партію у райраді стане менше, а чотири депутатські місця розподілилися між трьома партіями у відповідності до набраних відсотків.

Не буде у Хмельницькій районній раді представників «Опозиційної платформи – За життя». У відповідності до нового протоколу політична сила не подолала 5-відсоткового бар’єру, повідомляють спостерігачі ОПОРИ.

Нагадаємо, Хмельницький окружний адміністративний суд розглянув позовну заяву кандидата Анатолія Панчука до Хмельницької районної ТВК та частково задовольнив позов, зобов’язавши комісію провести повторний перерахунок підсумків голосів з виборів депутатів Хмельницької районної ради у межах територіальних округів №1 та №5 та повторно встановити результати голосування з виборів депутатів Хмельницької районної ради в єдиному багатомандатному виборчому окрузі. Справу також розглядали в апеляційному суді.

Згідно з уточненим протоколом комісії, до Хмельницької районної ради замість 7 політичних силу увійшли 6. Згідно з оновленими цифрами «Команді Симчишина» додалося 2 мандати в районній раді, а партії «За конкретні справи» та ВО «Батьківщина» – по 1.

Отже, 64 місця в Хмельницькій районній раді політичні сили розподілили таким чином:

  • «Команда Симчишина» – 20 (було 18) мандатів;
  • «За майбутнє» – 11 (було 11) мандатів;
  • «Слуга народу» – 9 (було 9) мандатів;
  • «За конкретні справи» – 9 (було 8) мандатів;
  • ВО «Батьківщина» – 8 (було 7) мандатів;
  • «Європейська солідарність» – 7 (було 7) мандатів.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter