Новини
Кримінал

Водієві, який у Шепетівці збив двох людей, обрали запобіжний захід

Посадовця, котрий спричинив ДТП, в якій постраждали дві шепетівчанки, відправили під домашній арешт та відсторонили від посади. Встановленням обставин дорожньо-транспортної пригоди займаються правоохоронці. Постраждалі перебувають на лікуванні та потребують фінансової допомоги.

Дорожньо-транспортна пригода сталася вечірньої пори на вулиці Островського у Шепетівці. Водій – посадовець одного із відділів філії ДУ «Центр пробації» у Хмельницькій області – не врахував дорожньої обстановки, не надав переваги у русі пішоходам та збив їх.

У ДТП постраждали двоє шепетівчанок, які вже протягом тижня перебувають на лікуванні у медичному закладі. Жінки потребують фінансової допомоги, тож, аби підтримати їх, небайдужі шепетівчани оглосили збір коштів.

Водій же спочатку з місця ДТП втік, проте згодом добровільно здався поліцейським. Наразі йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та обрано запобіжний захід – домашній арешт. Також посадовця відсторонено від займаної посади, повідомляють у пресслужбі Хмельницької обласної прокуратури.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter