Новини
Надзвичайні події

Хвиля повідомлень про замінування докотилася до Кам’янця

Заради безпеки співробітників установи, щодо якої у поліції отримали повідомлення про замінування, евакуювали близько двох десятків осіб.

Протягом місяця у Хмельницькому правоохоронців та екстрені служби невідомі особи піднімали по тривозі повідомленнями про закладені вибухонебезпечні предмети і різних закладах та устновах міста. Так під приціл “псевдомінерів” потрапили школа (двічі) два супермаркети (один з них – двічі), міський військкомат та Хмельницька обласна державна адміністрація. Щоразу повідомлення виявлялися неправдивими.

Цього разу інформацію про замінування отримали на службі 102 у Кам’янці-Подільському. Невідома особа повідомила, що вибухонебезпечні предмети закладені у приміщенні міськрайонного суду на вулиці Драй-Хмари, повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельницької області.

На місці події працювали правоохоронці, кінологи, вибухотехніки та інші екстрені служби. Рух транспорту прилеглою вулицею перекрили. З будівлі суду евакуювали близько 20 осіб.

Вибухонебезпечних предметів або речовин у приміщенні суду не виявили. Над встановленням особи, яка повідомила неправдиву інформацію про замінування, працюють правоохоронці.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter