Новини
Бізнес

«Лінія Комфорту»: вироби для безпеки ваших приміщень за ціною виробника

Кожен свідомий господар при виборі спеціального обладнання і виробів для своєї безпеки шукає найкращого і найнадійнішого партнера. В ідеалі – виробника, що має власні потужності, напряму взаємодіє з замовником, розуміє його потребу і може виконати найбільш підходяще чи навіть креативне замовлення.

Переваги роботи з компанією «Лінія Комфорту»

Компанія Лінія комфорту більше 10 років працює на українському ринку.  Ми є виробником конструкцій із металопластику, з власними виробничими потужностями і командою висококласних працівників. Для зручної співпраці у нас є стіл замовлень через сайт, шоу-рум у місті Київ, де представлені зразки наших робіт, матеріалів, запчастин, щоб кожен покупець міг на власні очі переконатися у якості виробу, за який він заплатив. Завдяки надійним комплектуючим, чіткій злагодженій роботі майстрів наша компанія щодня розширює географію виконаних замовлень.

Наші вироби можна зустріти практично в кожному куточку України. Кожен відгук наших клієнтів нам дорогий. Наші клієнти рекомендують нас своїм знайомим, родичам, партнерам, сусідам. Ми щиро вдячні за довіру.

Які вироби ви можете придбати за вигідною ціною від виробника?

Ми виготовляємо широку лінійку виробів для безпеки  і комфорту:

1. Захисні роллети на вікна та двері. Ці конструкції слугують якісною перешкодою для вітру, пилу, граду і шквалистого дощу. Захищають від несанкціонованого проникнення на вашу територію, бережуть тепло домівок, забезпечують конфіденційність. Виготовлені з міцного профілю, що кріпиться один до іншого і акуратно згортається у вал, вал ховається в короб.

2. Ворота розпашні та відкотні, роллетні, із сендвіч-панелей та панорамні з механічним та автоматичним відкриттям. Ворота – візитна картка вашого подвір’я. Ваші ворота можуть бути виконані в комбінації з калиткою, можуть бути підібрані під комплект уже наявних роллет чи вікон, дверей для підтримання єдиного стилю екстер’єру.

3. Маркізи – це сучасні автоматизовані конструкції з тентовою тканиною, які додають шарму і комфорту вашим верандам, балконам, терасам, лаундж-зонам. Сучасні кольори, можливість нанести логотип чи назву компанії дозволяє рекламувати вам заклад на додатковому просторі, під маркізою так приємно проводити час в літню пору.

4. Шлагбауми для регулювання руху автотранспортних засобів на вашій території. З автоматикою та ручні, від надійних виробників: італійського виробництва, китайського фабричного виробництва. Наші шлагбауми уже встановили собі великі бізнес-центри, торговельні центри, медичні заклади та житлові будинки, бо шлагбаум – це просто, вигідно, компактно і швидко.

Встановимо ваші вироби під ключ з гарантією на 1 рік.

Звертайтеся уже і отримаєте розрахунок через 15 хвилин.

«Лінія комфорту» – ви замовите ще.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter