Новини
ДТП

ДТП на перехресті у Хмельницькому: авто вилетіло з дороги в кущі (ВІДЕО)

Два автомобілі не розминулися на перетині вулиці Прибузької зі Старокостянтинівським шосе недільного вечора у Хмельницькому.

У дорожньо-транспортну пригоду потрапили два автомобілі, які рухалися в зустрічому напрямку Старокостянтинівським шосе. Момент зіткнення зафіксували камери спостереженення.

Один з водіїв, який намір повернути на вулицю Прибузьку, не пропустив інший автомобіль, який мчав йому назустріч Старокостянтинівським шосе. Уникаючи зіткнення, водій скерував своє авто у зелену зону і, дивом не врізавшись у дерево, зупинився на газоні.

На щастя, саме в цьому місці на вулиці Прибузькі немає тротуару в його звичному значенні. Важко сказати, якими були б наслідки таких маневрів на дорозі, якби тротуар був і на ньому перебували перехожі.

Відео з наслідками ДТП хмельничани поділилися у соцмережах. На місці події працювала поліція. Чи постраждав хтось у ДТП, наразі не відомо.

Нагадаємо, днями у Кам’янці-Подільському на вулиці Лесі Українки автомобіль на шаленій швидкості вилетів на тротуар та, знісши літню терасу та декілька разів перекинувшись, зупинився. В результаті ДТП двоє пасажирок автомобіля загинули, третя у важкому стані госпіталізована до лікарні. Там же під конвоєм перебуває водій автомобіля.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter