Новини
Кримінал

Нетверезого водія з наркотиками зупинили у Хмельницькому

Крім того, що чоловік мав ознаки сп’яніння, при ньому виявилися також пакети з речовиною, схожою на наркотичну. Автомобіль відправили на штрафмайданчик, а на водія склали протоколи.

Автомобіль ВАЗ під керуванням 22-річного водія зупинили патрульні вночі на вулиці Тернопільській в обласному центрі. Спілкуючись з водієм, інспектори виявили у нього явні ознаки алкогольного та наркотичного сп’яніння. Драгер показав 0,18 проміле. Також патрульні визначили, що водій перебував під дією таких наркотичних речовин як опіати, амфетамін, метамфетамін та марихуана.

Під час поверхневої перевірки у чоловіка виявили поліетиленові пакети з речовиною білого кольору, ймовірно, наркотичного походження, повідомляють у патрульній поліції Хмельницької області.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу, автомобіль евакуювали на арештмайданчик, а на водія склали два адміністративних матеріали: за керування автомобілем у стані наркотичного сп’яніння та за керування автомобілем особою, яка є позбавленою права керування.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter