Новини
Події

Новий очільник Хмельницької ОДА провів першу робочу нараду

Глобальних кадрових перестановок в колективі адміністрації новий очільник Хмельниччини не планує, натомість сподівається на плідну співпрацю та готовий до конструктивних діалогів з підлеглими.

Новопризначений голова Хмельницької обласної державної адміністрації Сергій Гамалій сьогодні, 7 грудня, зустрівся з керівниками структурних підрозділів ОДА та обговорив з ними організаційні питання.

За інформацією видання Depo.Хмельницький, новий керівник обласної адміністрації заспокоїв підлеглий йому колектив, пообіцявши, що глобальних кадрових перестановок не планує. В свою чергу Сергій Гамалій сподівається на плідну співпрацю та готовий дослухатися до думок працівників.

Нагадаємо, указом президента від 3 грудня кам’янчанина Сергія Гамалія офіційно призначено головою Хмельницької ОДА. На цій посаді він змінив Дмитра Габінета, який керував областю рівно рік.

Сьогодні ж у стінах адміністративної будівлі на першому пленарному засіданні Хмельницької обласної ради обрали нову голову органу місцевого самоврядування. Набравши необхідні 33 голоси, новою головою облради стала депутатка партії “За майбутнє” Віолета Лабазюк, випередивши свою суперницю, кандидатку від провладної партії Оксану Бочкарьову, на 6 голосів. Одразу після оголошення результатів голосування у засіданні сесії оголосили перерву через повідомлення про замінування будівлі ОДА.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter