Новини
Інфраструктура

Негода перетворила вулиці Хмельницького на ковзанки (ВІДЕО)

Дощ з морозом завдали клопоту мешканцям Хмельниччини. На автошляхах сьогодні зафіксували низку ДТП, в тому числі, мінімум, одну летальну. В області обмежили рух міжміських автобусів та вантажівок. Клопітно було дістатися до місця призначення і мешканцям обласного центру.

Нагадаємо, від ранку на території області дощить, що при мінусовій температурі призводить до утворення крижаного насту на дорогах. Це, в свою чергу ускладнює рух на автошляхах та, зокрема, призводить до ДТП.

У Хмельницькому ситуація, хоч і не така критична, як на автошляхах, та клопоту містянам вона таки завдає. Поки одні писали слова вдячності комунальникам, які вчасно і якісно посипали дороги…

…інші, подібно до альпіністів, мовчки долали тротуари, більше схожі сьогодні на ковзанки.

Автор відео, відзнятого сьогодні на вулиці Свободи о 10 ранку, коментує побачене:

Ось так люди сьогодні добиралися на роботу. Треба ставити підйомники…

Також у коментарях хмельничани пишуть:

Зате тротуари забули комунальні служби посипати. Люди, як песики))), від дерева до дерева, або кущика пересуваються.

Дороги можливо і оброблені, а от тротуари – це жесть… (((( Люди, діти падають, травмуються… Ви шоб бачили, що творилося в 8.30, коли всі добиралися на роботу та в школу… Діти травмуються…

Я сьогодні вранці пішки пройшлася від Поліклініки2 до Філармонії і ніде, абсолютно ніде не було посипано дорогу!!! Дякувати Богу, а не комунальним службам, дісталася роботи цілою.

Автор допису-подяки натомість аргументує свою позицію так:

За тротуари відповідають в місті, де “ЖКГ”, де “керуючі компанії”, де “ОСББ”. Тобто це відповідальність цих юридичних осіб. Я їздив по місту з 7 ранку, КП “БРЕД” вже на цій час обробив дороги в місті за якими я їздив піщаної-сольовою сумішшю. Десь з 09:00 я вже бачив, що двірники почали посипати тротуари сіллю.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter