Новини
Інфраструктура

На слизьких тротуарах Хмельницького травмувалися десятки людей (ВІДЕО)

Протягом декількох годин до лікарів хмельницького травмпункту по медичну допомогу звернулися понад півсотні містян, які не змогли втримати рівновагу на не готових до природних катаклізмів вулицях міста.

Хмельничани розповідають: на власні очі бачили, як “швидкі” з вулиць забирають травмованих людей. А от комунальників, які би посипали вулиці – не бачили зранку взагалі.

Нагадаємо, через дощ з морозом, вчора, 10 грудня, на всій території Хмельниччини рух на автошляхах області та на вулицях міста був ускладнений. Зранку люди тротуарами не йшли, а їхали, як на ковзанці. Особливо небезпечними за таких погодних умов є пішохдні ділянки, викладені плиткою, яка за найменшого підмерзання стає слизькою та майже непрохідною.

До слова, подібна ситуація – не лише в обласному центрі. У столиці на відео зафіксували “крижаний Армагедон”, через який люди не могли пересуватися обмерзлими тротуарами не лише на двох, а й на чотирьох кінцівках.

Що ж до Хмельницького, то, як розповідають у травмпункті, до середини дня по допомогу звернулися 52 мешканці міста з травмами різної складності. У двох десятків осіб діагностували переломи кінцівок.

Тим часом у комунальників зазначили, що тротуари, починаючи з самого ранку, таки посипали заготовленими заздалегідь сумішами. За словами заступника начальника управління ЖКГ Віталія Гурського, на вулицях Хмельницького вчора працювали 58 двірників та 21 дорожній робітник. Попри це, на небезпечні тротуари хмельничани скаржилися протягом усього дня.

ОНОВЛЕНО: За підсумком дня кількість хмельничан, які звернулися по допомогу до медиків травмпункту, зросла до 92 осіб. З них 72 травмувалися на вулиці. Переломи рук та ніг отримали 34 особи.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter