Новини
Події

Різдвяний ярмарок у Хмельницькому призупиняє роботу

Через введення в Україні локдауну з 8 січня свою роботу призупиняє Різдвяний ярмарок, який розташований на вулиці Проскурівській в обласному центрі. Наразі у владі вирішують, чи прибирати торгові ятки з різдвяного містечка.

Традиційно, у попередні роки, Різдвяний ярмарок у Хмельницькому працював близько 50 днів – від 1 грудня і аж до Водохреща. Зазвичай, на цій локації відбувалися масові заходи, працювала гостина Святого Миколая, хмельничани відпочивали на майданчику навколо ялинки і в будень, і на свята. Проте цьогоріч через карантинні обмеження ярмарок у центрі міста набагато скромніший в плані розваг. І, схоже, пропрацювавши місяць, він таки припинить свою роботу через запровадження у країні жорсткіших карантинних обмежень.

Майже місяць тому була прийнята Постанова Кабміну, в одному з підпунктів якої йшлося саме про припинення роботи Різдвяних ярмарків.

З учасниками ярмарку ми провели роз’яснювальну роботу ще до Нового року. Наприкінці грудня ми поспілкувалися щодо того, що якщо додаткові карантинні обмеження будуть введені (тому що до останнього ми чекали, що, можливо, будуть якісь зміни), то вони мають припинити свою діяльність, – пояснює начальниця управління торгівлі Руслана Сідлецька.

Посадовиця додає: теоретично, за кілька днів вже можна починати розбирати різдвяні будиночки на ярмарку. Але чи це не вплине на загальну атмосферу – у владі ще думають.

Тож чи залишаться хоча б будиночки з ілюмінацією на ярмарку, чи з усіх новорічних ознак там будуть лише ялинка та фотозони – дізнаємося з часом.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter