Новини
Дозвілля

У парку Хмельницького облаштували нову фотозону

Зоокуточок у парку імені Чекмана, що в обласному центрі, пропонує тепер не лише подивитися зблизька на представників дикої природи, а й залишити фото на пам’ять на фоні оригінальної фотолокації.

Авторка новорічної фотозони – ландшафтна дизайнерка КП «Парки і сквери міста Хмельницького» Ірина Новачок – каже: ідея облаштувати таку святкову локацію спала їй на думку після відвідин лісу.

Зоокуточок, як місце для встановлення фотозони, обирали задля дотримання правил безпеки.

Тут простір закритий, місце під охороною, тож менше вандалів доберуть до фотолокації. Відповідно, вона довше збережеться. Бо якщо зробити на відкритому просторі, то не факт, що вона дочекається бажаючих сфотографуватися, – пояснює авторка.

Більшу частину матеріалів, з яких виготовлені декорації, придбали в лісництві. Підготовка тривала майже тиждень. На фоні дерев’яної стіни розмістилася сім’я лісовиків. До казкових персонажів авторка додала ліхтарики. Облаштували фотозону силами працівників комунального підприємства.

Містяни, які вже встигли залишити собі фото на пам’ять на новій локації кажуть: у Хмельницькому фотозон насправді чимало, проте такої ще не було.

Декорація стоятиме у зоокуточку до Водохреща. Тож часу на те, аби зробити унікальне фото, у хмельничан достатньо.

Детальніше у сюжеті МТРК Місто

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter