Новини
Суспільство

У Хмельницькому власник фотозони із птахами побився з клієнтом (ВІДЕО)

На центральній вулиці обласного центру відзняли на відео, як чоловік, який чи не щовечора виносить на Проскурівську голубів та пропонує всім бажаючим сфотографуватися з ними, влаштував бійку із хмельничанином, який скористався запропонованими послугами. Під час інциденту постраждали і птахи.

Не зійшлися у питанні ціни за послугу з фотографування з голубами, а відтак – вирішували суперечку кулаками. Відео розбірки у центрі Хмельницького опублікували у телеграм-каналі Хмельницький LIVE.

Як пояснюють у супровідному дописі до відео зі слів очевидців, власник птахів “сфотографував дітей, вихопив 500 грн та почав тікати. Мовляв, така вартість фото. Голубів бив руками та відром”. Додають також, що власник птахів був нетверезим.

Коментуючи новину, хмельничани нарікають, зокрема на те, що поруч не виявилося жодного працівника поліції, аби втрутитися в інцидент.

Також діляться досвідом, кому у скільки обійшлися подібні фотосесії. Та застерігають любителів милих фото з птахами та тваринами: ціна, яку називають на початку такі “ділки”, в процесі фотографування може зростати, непомітно для клієнта, на порядки: за кожну додаткову позу, за кожне додаткове фото, за кожного додаткового птаха. Іншими словами, почавши, умовно, з 50 гривень, можна зрештою “дофотографуватися” до 500-1000 гривень. Тож варто бути обережними.

А краще – взагалі не користуватися такими послугами – немає попиту, немає пропозиції.

А у випадку, якщо ви виявили людей, які експлуатують птахів, рептилій, пропонуючи перехожим сфотографуватися з ними, і вам не байдуже до тварин, краще робити так, як радять у спільноті UAnimals:

  • Викликати представників інспекції з благоустрою (у Хмельницькому це – управління з питань екології та контролю за благоустроєм міста).
  • Викликати патруль (для перевірки документів на тварину та встановлення особи. Самостійно піти у відділок поліції для написання заяви).
  • Дочекатися патрульних, не афішуючи при цьому, що відповідні служби викликані (аби експлуататор тварин не втік до їх прибуття).

Читайте також: Поблизу курорту на Хмельниччині незабаром оселяться хижаки

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter