Новини
Кримінал

У Хмельницькому затримали чоловіка на передачі хабаря капітану поліції (ВІДЕО)

За допомогою хабаря хмельничанин хотів уникнути кримінальної відповідальності за скоєний вже злочин.

Ще у листопаді в багажнику автомобіля під керуванням фігуранта справи, 42-річного мешканця Хмельницького, було виявлено чималу кількість різної зброї: карабін Мосіна, оптичний приціл, пістолет «STALKER-M906», пістолет «Super P35», револьвер без маркування, гранату «ПІРО-5» із надписом «Учбово тренувальна – М», а також набої різного калібру. За фактом події слідчі розпочали кримінальне провадження.

Як повідомили у поліції, щоб уникнути кримінальної відповідальності, хмельниччанин звернувся до заступника начальника Хмельницького районного відділення поліції – начальника слідчого відділення, пообіцявши три тисячі доларів США за закриття зазначеного провадження.

Капітан поліції про спробу підкупу відразу доповів керівництву та Хмельницьке управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ. Правоохоронці затримали хабародавця на передачі ним першої частини від запропонованої суми – тисячі доларів США.

На теперішній час готується оголошення про підозру чоловікові за пропозицію, обіцянку або надання неправомірної вигоди службовій особі та вирішується питання про його затримання. За спробу підкупу службової особи фігурантові загрожує до восьми років позбавлення волі.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter