Новини
Суспільство

Хмельницькі дрифтери влаштували перегони на майдані Незалежності (ВІДЕО)

Любителі екстремального катання вправлялися у своїй майстерності у центрі Хмельницького, перед вікнами адміністративних споруд – Хмельницької ОДА та міської ради.

Схоже, парковок біля гіпермаркетів хмельницьким водіям, які полюбляють подрифтувати засніженими майданчиками, вже мало. Або їм там вже набридло і захотілося “змінити обстановку”.

Вечірньої пори парочка дрифтерів прибула у самісінькій центр міста, аби покататися. І не де-небудь, а на майдані Незалежності, в безпосередній близькості не лише від будівель міської ради та ОДА, а й від міського відділку поліці, який розташований неподалік, на вулиці Пушкіна, 15.

Небезпечні розваги зафіксувала камера спостереження, встановлена неподалік майдану. На те, що в цю пору доби через майдан ходять запізнілі перехожи, водії не зважали. Так само, як не зважає поліція на такі розваги у центрі міста.

Схоже, і в цьому випадку відсутність покарання спонукає бідних на емоції хмельничан таким чином ризикувати не лише своїм здоров’ям, а й наражати на небезпеку інших.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter