Новини
ДТП

До Шепетівського суду передали справу посадовця, який збив двох жінок

Обвинувальний акт за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України направлено для розгляду до Шепетівського міськрайонного суду. Винуватцю ДТП, в якій постраждало двоє людей, загрожує до восьми років ув’язнення.

Дорожньо-транспортна пригода за участі посадовця структурного підрозділу філії Центру пробації в Хмельницькій області сталася на вулиці Островського у Шепетівці в листопаді 2020 року. Керуючи автомобілем «KIA Optima», водій не врахував дорожньої обстановки, не надав переваги у русі пішоходам, які переходили дорогу по нерегульованому пішохідному переходу.

Внаслідок аварії постраждали дві медичні працівниці центральної районної лікарні. Одна з них отримала тілесні ушкодження середньої тяжкості, інша – тяжкі. Аби допомогти жінкам, у Шепетівці оголосили збір коштів на їх лікування.

Після вчинення ДТП водій з місця події зник, проте згодом добровільно здався правоохоронцям. Посадовцю обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Наразі обвинувальний акт за результатами досудового розслідування передали до Шепетівського районного суду. На водія може чекати позбавлення волі (на строк від 3 до 8 років) з позбавлення права керувати транспортними засобами (на строк до 3 років або без такого), повідомляють у прес-службі Хмельницької обласної прокуратури.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter